+38(0412)43-43-230 800 75-06-17 - гаряча лінія

Житомирський р-н
Територіальна громада Станишівська
Комплекс будівель і споруд №11, будинок 1

+38(0412)43-43-230 800 75-06-17 - гаряча лінія

Житомирський р-н
Територіальна громада Станишівська
Комплекс будівель і споруд №11, будинок 1

Як заощадити на оренді складу?

Як заощадити на оренді складу?

На перший погляд, здається, що зняти в оренду складське приміщення простіше простого. Як правило основними критеріями для вибору приміщення є вартість і площу приміщення. 

У ціну оренди складських приміщень зазвичай входять розтрати на охорону, комунальні послуги, право на в'їзд транспортних засобів, і звичайно ж сама територія.

Висока вартість оренди завжди спонукає бажання знайти щось подешевше. Давайте розберемося, як це зробити, і в принципі чи можливо це взагалі.Звичайно «дешевше» поняття відносне, для когось одна ціна є завищеною, для іншого ця ж ціна може здатися просто «кумедною». Але все ж існують загальні правила, керуючись якими можна непогано заощадити на оренді складського приміщення.

Від чого залежить вартість оренди складського приміщення?

Якість складу

Щоб заощадити на оренді необхідно врахувати відразу кілька моментів.

Для початку необхідно зазначити, що якість складу - саме те, на чому має грунтуватися Ваше рішення. Якщо Ви хочете зберігати товар, то навряд чи для Вас не матиме значення збереження якостей цього товару. А такі чинники як температурний режим, рівень вологості, циркуляція повітря серйозно впливають на якість товару.

Регуляція цих факторів може здійснюватися тільки в спеціально обладнаному складському приміщенні. Ця особливість характерна виключно для сучасних або модернізованих складів. Таким чином Ви значно заощадите на трудовитратах! Як, запитаєте Ви? Простіше простого - Вашим працівникам не доведеться постійно сортувати зіпсований товар, бо його просто не буде.

Місцезнаходження

Далі на що обов'язково варто звернути увагу - розташування складу. Це як і раніше є одним з основних ціноутворюючих факторів оренди. Найпростіший і очевидний спосіб економії - знятий в оренду склад, який розташовується за межею міста, тобто не в обласному центрі, а безпосередньо в області чи районі.

При цьому необхідно звернути свою увагу на наявність потрібної транспортної розв'язки недалеко від складу. Враховувати взаємне розташування магазину компанії та складу також обов'язково.

Опалення

Ще одним способом економії є оренда «теплого складу». Звичайно це може здатися дивним на перший погляд, проте економія очевидна. Для початку варто відзначити що склад з опаленням значно краще підходить для відповідального збереження (довірчого збереження) товарів, яке збереже іх якісні характеристики. У такому складі можна запросто упаковувати, фасувати, маркувати товари без втрати їх властивостей.

  Компанія АКРІС ЛОГІСТИК» пропонує послуги зберігання товарів за найдоступнішими цінами! Ми маємо в своєму розпорядженні сучасні склади з високотехнологічним обладнанням. Зв'яжіться з нами по телефону (050-446-10-63) і ми відповімо на всі Ваші запитання!