+38(0412)43-43-230 800 75-06-17 - гаряча лінія

Житомирський р-н
Територіальна громада Станишівська
Комплекс будівель і споруд №11, будинок 1

+38(0412)43-43-230 800 75-06-17 - гаряча лінія

Житомирський р-н
Територіальна громада Станишівська
Комплекс будівель і споруд №11, будинок 1

Як вибрати логістичну компанію?

Як вибрати логістичну компанію?

Для тих підприємств, яким потрібні логістичні послуги, буде більш вигідним і надійним варіантом співпрацювати з логістичною компанією, ніж утримувати свій відділ. Грамотні фахівці допоможуть Вам з закупівельно-виробничою, складською і транспортною логістикою.

Компанія “АКРІС ЛОГІСТИК” візьме на себе закупівлю продукції у виробників за оптимальною ціною, створення логістичних проектів, реалізацію раціонального розподілу товарів між торговельними мережами, а також оптимізацію витрат на перевезення вантажу. Додатково, ми надаємо своїм клієнтам інші послуги, необхідні для кожного окремого випадку.

Працюючи з 2009 року, ми володіємо великим досвідом у сфері логістичних послуг. Тому, незалежно від того, в яку організацію Ви звернетеся, хочемо дати кілька порад щодо вибору надійного партнера.

5 основних характеристик хорошої логістичної компанії:

1. Досвідченість

Це важливо. Ми розуміємо, що кожному підприємству (і нашому, на тому числі) на початку нізвідки брати досвід. Це шлях. Як правило початківці значно поступаються в ціні. Якщо Ви можете дозволити собі можливі негаразди, звертайтеся до новачків. Зате заощадите. Однак ті підприємства, яким потрібен надійний партнер для довгострокового співробітництва, повинні бути більш вимогливі.

У логістичних компаній, які вже кілька років перебувають на ринку, повинні бути:

  • чіткі схеми транспортування,  
  • налагоджений сервіс,  
  • кваліфікований персонал,
  • необхідна техніка та обладнання.

2. Своє обладнання

Компанія, яка має свій автопарк, склади і т.д., може за рахунок цього знизити вартість своїх послуг. Ті, хто все це орендує у сторонніх фірм, частково додають ці витрати до вартості.

3. Документообіг

Точне ведення документації, договірні умови співпраці допомагають уникнути ризиків кожній стороні. Тим більше, коли мова йде про великі поставки.

4. Додаткові послуги

Якщо крім основних логістичних послуг Вам будуть потрібні додаткові, поцікавтеся заздалегідь, чи зможе компанія Вам їх надати. Це допоможе не розпорошуватися на різних виконавців і часто - заощадити кошти.

5. Вартість

Кожен підприємець намагається зменшити витрати і збільшити прибуток. Як показує практика, дуже низька ціна повинна насторожити: за рахунок чого урізається вартість? У той же час, не завжди добре там, де дорого. Шукайте золоту середину: розумну вартість, яка відповідала б якості та обсягу послуг, що надаються.

6. Взаємодія

Вона допомагає уникнути можливих непорозумінь і великих проблем. Наші відділи постійно взаємодіють один з одним, тому ми завжди в курсі, як йдуть справи зі складами і транспортом в даний момент.

Наявність веб-сайту не виділяли окремим пунктом, хоча в сучасному світі корпоративний сайт - необхідність для серйозної компанії. Там ви зможете заочно познайомитися з підприємством, послугами, дізнатися, про те що Вас цікавить, зв'язатися з логістичної фірмою.

Компанія “АКРІС ЛОГІСТИК” пропонує послуги логістики:

  • закупівельно-виробничої;
  • складської;
  • транспортної;
  • митно-брокерської.

Будемо раді співпраці!