+38(0412)43-43-230 800 75-06-17 - гаряча лінія

Житомирський р-н
Територіальна громада Станишівська
Комплекс будівель і споруд №11, будинок 1

+38(0412)43-43-230 800 75-06-17 - гаряча лінія

Житомирський р-н
Територіальна громада Станишівська
Комплекс будівель і споруд №11, будинок 1

Відповідальне зберігання товару - переваги для клієнта

Відповідальне зберігання товару - переваги для клієнта

Серед безлічі послуг які зустрічаються нам в мережі все частіше спливає послуга компаній з відповідального (довірчого) зберігання товарів.

При чому, як правило, така послуга згадується у разом з логістичними, завантажувальними послугами. Так що ж таке відповідальне зберігання товарів і чому з кожним днем ця послуга стає все більш популярною? Спробуємо розібратися.

Що таке відповідальне зберігання?

Відповідальне передбачає передачу власником, юридичною особою свого товару під опіку компанії, яка і пропонує послугу зберігання за певну плату. Очевидно, що обслуговуюча компанія повинна мати у своєму розпорядженні склади, необхідне сучасне обладнання. Після укладення договору про довірче зберіганні компанія, приймаюча «чужий» товар зобов'язується нести повну відповідальність як за збереження самого товару, так і за збереження всіх його якісних характеристик.

Варто відзначити, що існують варіанти послуг, які не тільки зберігають характеристики, а й покращую їх. Наприклад послуга елеваторного зберігання зерна, поєднане з його очищенням та сушінням. Такі умови, як правило, обумовлюються і оформляються в договорах між компаніями в окремому порядку.

Кому може бути вигідне таке зберігання?

Перш за все це вигідно тому, хто хоче заощадити. Припустимо Вашій компанії склад потрібен не постійно, а лише в деякий період - наприклад, для сезонних, разових закупівель. Погодьтеся, спорудження, оснащення та обслуговування власного складу виключно для таких випадків навряд чи себе окупить.

Навіть якщо постаратися зробити витрати на власну територію для зберігання мінімальними - це все одно не буде оптимальним виходом, адже це зрештою обов'язково позначиться на якості товару. Саме для вирішення таких проблем і існують склади тимчасового зберігання.

Переваги послуг відповідального зберігання для клієнта

Такого роду зберігання товарів і вантажів допомагає підприємству зберегти кошти, при цьому не жертвуючи якістю продукту. Але це далеко не єдиний плюс, ось ще ряд додаткових переваг послуги довірчого зберігання:

  • клієнт оплачує виключно за площу, яку займає його товар;
  • оптимізуються витрати на зберігання і обробку вантажу;
  • не потрібно орендувати приміщення складу повністю, і як наслідок організовувати роботу персоналу, кадрового складу;
  • гарантоване збереження і страховка товарів;
  • круглосуточна охорона.

Відповідальне зберігання дуже важлива і потрібна послуга в наш час, яка вимагає від виконавця сучасного обладнання складських терміналів, а головне великого досвіду в управлінні складською логістикою. Компанія «АКРІС ЛОГІСТИК» забезпечена всім перерахованим і готова забезпечити Вашим товарам відповідальне зберігання на професійному рівні.