+38(0412)43-43-230 800 75-06-17 - гаряча лінія

Житомирський р-н
Територіальна громада Станишівська
Комплекс будівель і споруд №11, будинок 1

+38(0412)43-43-230 800 75-06-17 - гаряча лінія

Житомирський р-н
Територіальна громада Станишівська
Комплекс будівель і споруд №11, будинок 1

Кому довірити дистрибуцію товарів

Кому довірити дистрибуцію товарів

Навіщо потрібен дистриб'ютор? Багато виробників вибирають дистрибуцію як один із способів підняття продажів в регіоні. Чому?

Завдяки цій послузі фірма покладає турботи по зберіганню і доставці товарів в регіони, а також передає частину обов'язків по збільшенню обсягу продажів і фінансових витрат на компанію-дистриб'ютора. Крім того, виробникам не потрібно наймати окремо співробітників і формувати свій штат. 

Але побудова дистрибутивної системи не буває без певних ризиків:

  • Зовнішніх (пов'язаних з фінансами, законодавством, конкурентами або клієнтами). Їх можна уникнути або принаймні скоротити, якщо точно і в повноті дослідити територію і ретельно вибрати дистриб'ютора.
  • Внутрішніх (пов'язаних з неякісною роботою відділу продажів, порушенням правил зберігання товарів, недостатньо налагодженої логістикою, тиском сильнішого дилера на постачальника, несвоєчасною оплатою і т.д.). Їх можна уникнути або скоротити через договір і налагоджену систему звітності.

Компанія, яка надає дистрибутивні послуги, - є посередником між Вашою компанією як виробником і мережею збуту. Ефективність роботи дистриб'ютора залежить від того, наскільки добре він зможе оптимізувати структуру продажів і налагодити роботу всіх учасників процесу. Тому так важливо вибрати надійну компанію, яка буде займатися дистрибуцією для Вас. 

“АКРІС ЛОГІСТИК” - надійний дистриб'ютор Вашої компанії

Компанія «АКРІС ЛОГІСТИК» - Лідер дистрибутивних послуг продуктів харчування в Житомирі і області.Чому саме “АКРІС ЛОГІСТИК” ?

  1. Ми працюємо в Київській, Житомирській та Волинській областях з головним логістичним центром і складською базою в Житомирі.
  2. Ми не тільки намагаємося передбачити споживчий попит на продукцію, але також формуємо його.
  3. Маємо великий досвід роботи з торговими мережами, знаємо, як правильно вести документообіг.

Чим ми будемо корисні для виробників продуктів харчування:  

  • розробимо схему дистрибуції товарів під Вашу фірму, проаналізувавши особливості Вашого виробництва і виберемо найкраще рішення;
  • будемо стабільно поширювати Вашу продукцію серед споживачів за вигідними каналами збуту (новими і давно існуючими);
  • оптимізуємо витрати на логістику, щоб всі вкладені кошти приносили максимальний прибуток;
  • вибудуємо надійні відносини з партнерами, завдяки чому вся дистриб'юторська система буде працювати стабільно і безперебійно.

Ми розуміємо, що не можна побудувати ефективну систему дистрибуції, якщо не налагодити тісну взаємодію з усіма відділами нашої компанії, тому дистрибутивний підрозділ постійно співпрацює з іншими.

Ми завжди знаємо, чи є вільні склади, наскільки завантажений автопарк і т.д.. Будемо раді співпраці.