+38(0412)43-43-230 800 75-06-17 - гаряча лінія

Житомирський р-н
Територіальна громада Станишівська
Комплекс будівель і споруд №11, будинок 1

+38(0412)43-43-230 800 75-06-17 - гаряча лінія

Житомирський р-н
Територіальна громада Станишівська
Комплекс будівель і споруд №11, будинок 1

Дистрибуція як інструмент бізнесу

Дистрибуція як інструмент бізнесу

Яку роль відіграє дистрибуція в сучасному бізнесі? Як пов'язані з нею процеси, що впливають на успішну реалізацію товарів? Наскільки важливо розвивати надійні канали дистрибуції?

Дистрибуція — це комплекс способів і інструментів, завдяки яким товари від виробника доставляють до кінцевого споживача. Чим більше ланок у дистрибуції задіяно, тим складніше управляти всім дистрибутивним ланцюжком.

На самому початку розвитку індустрії підприємці приділяли практично всю увагу виробництву товарів, однак зі збільшенням продукції вони стали все більше орієнтуватися на продаж. І якщо завжди витрати на послуги дистрибутивних компаній вважали неминучими витратами, то в сучасних умовах їх називають інвестиціями в майбутнє бізнесу.

Звіти різних аналітичних компаній говорять про те, що в нинішній час дистрибуція є важливою частиною управління бізнесом. У 90-і роки популярними були прогнози про зникнення цього роду діяльності. Тим не менш, зараз навпаки спостерігається розширення і зміцнення позицій дистрибутивних послуг. Доказ їхньої значущості і масштабів є те, що недавно американська компанія Case Corp зробила замовлення з відпрацювання системи поставок, вартість якого склала півмільярда доларів США. Ця угода стала одним з найбільших за останній час у сфері аутсорсингу.

Роботу по дистрибуції, логістиці та продажу товарів краще доручити професійному дистриб'ютору. Це буде вигідніше і надійніше. Спеціаліст візьме на себе всю відповідальність за доставку продукції до торгових точок, її розміщення на вітринах, а іноді й візьметься за реалізацію.

Відповідно, забере ці клопоти у вас. Так ви зможете уникнути елементарних помилок (наприклад, товари класу"люкс" не продаватимуться "на руках" або в кіосках), заощадити фінансові кошти і нерви, а також отримати конкурентні переваги.

Компанії-дистриб'ютори - сполучна ланка між виробником продукції та оптово-роздрібним ринком. 

Тому продуманість рішень по оптимізації і структурі продажів, злагодженість роботи відділів дистриб'юторської компанії прямо впливають на прибутковість бізнесу.

Компанія "АКРІС ЛОГІСТИК" - визнаний лідер в послугах дистрибуції в Житомирській області. Ми завжди точно знаємо, скільки є вільних складів і наскільки завантажений автопарк. Це означає, що ми працюємо відкрито і чесно, а ви завжди в курсі реального стану справ.

Фахівці готові надати ряд послуг з дистрибуції на найвищому рівні.