+38(0412)43-43-230 800 75-06-17 - гаряча лінія

Житомирський р-н
Територіальна громада Станишівська
Комплекс будівель і споруд №11, будинок 1

+38(0412)43-43-230 800 75-06-17 - гаряча лінія

Житомирський р-н
Територіальна громада Станишівська
Комплекс будівель і споруд №11, будинок 1

Чому затребувана логістика?

Чому затребувана логістика?

Всі ми знаємо (хоча б в загальних рисах), що таке логістика і чим займаються логістичні компанії. Їх діяльність досить поширена на сьогоднішній день. Однак ще не всі підприємства вирішили, чи потрібно їм це. Якщо ви хочете розібратися, що таке логістика і чи потрібна вона вам взагалі, ця стаття для вас.

Що таке логістика і навіщо вона потрібна?

Логістикою називають певну діяльність, яка спрямована на ефективне рух продукції від виробника до покупця, а також формування попиту на той чи інший продукт. Транспортні компанії дуже потрібні виробничим підприємствам в сучасному світі, оскільки за допомогою їх роботи забезпечується закупівля, зберігання, перевезення, оформлення і доставка товару від виробника до споживача. І якщо фірма не вийшла на той рівень, коли вона має свій власний логістичний відділ, цілком розумно звернутися до фахівців. У Житомирській області лідером по логістиці є фірма «АКРІС ЛОГІСТІК».

Головна перевага логістики

Зменшення витрат - друга після отримання прибутку мета, яку переслідують виробничі компанії. Коли оборот товарів досить великий, стає особливо значимо правильно розрахувати шлях його транспортування з точки А в точку В. Потрібно зрозуміти, який шлях буде найбільш швидким і найменш витратним. До того ж, потрібно подбати про митні питаннях, знайти недороге і надійне місце зберігання вантажу і т.д. Якраз такі питання і вирішує логістика.

Давайте для прикладу уявімо, що вам потрібно доставити великий контейнер з Китаю в Україну в максимально короткі терміни. Потрібно вирішити, яким видом транспорту ви для цього скористаєтеся - автомобільним, авіа, водним або залізничним. Іноді більш важливо не зменшити витрати, а доставити товар в певний час. Логіст в такому випадку повинен зіставити всі можливі варіанти вирішення задачі і знайти найбільш оптимальний варіант перевезення.

Чим вам буде корисна компанія "Акріс Логістик"?

Наша фірма існує з 2009 року. За цей час ми стали лідерами по логістичної діяльності в Житомирській і Вінницькій областях. Ми можемо бути вам корисні тим, що:зможемо закуповувати продукцію безпосередньо у виробників за оптимальною для вас ціною;

  • будемо аналізувати ринок, визначаючи пропозиції конкурентів і попит на товар, який ви продаєте;
  • грамотно розподілимо продукцію між різними торговими мережами;
  • побудуємо міцні партнерські взаємини з регіональними дилерами;
  • контролюватимемо і керувати роботою місцевих відділів дистрибуції.
  • зможемо організовувати перевезення по Україні, а також особисто супроводжувати вантаж під час транспортування, відповідаючи за його збереження;
  • контролюватимемо всі системи, які задіяні в процесі.

Також ми надаємо послуги складської логістики. Якщо вам потрібно зберігати десь свій вантаж, ми надамо вам власні спеціально обладнані склади різних типів для:

  • тривалого зберігання товару;
  • тимчасового зберігання;
  • відповідального зберігання;
  • зберігання товару, який потребує глибокого заморожування;

Фахівці також займаються оформленням і упаковкою вантажу для перевезення.

На закінчення

Думаю, стає більш зрозуміло, чому логістика така затребувана, а професія "логіст" така популярна. І якщо ви займаєтеся виробництвом або реалізацією будь-якої продукції, зовсім не обов'язково містити штатного логіста або навіть цілий відділ. Зверніться в спеціалізовану компанію, де вам нададуть всі необхідні послуги на вищому рівні.