+38(0412)43-43-230 800 75-06-17 - гаряча лінія

Житомирський р-н
Територіальна громада Станишівська
Комплекс будівель і споруд №11, будинок 1

+38(0412)43-43-230 800 75-06-17 - гаряча лінія

Житомирський р-н
Територіальна громада Станишівська
Комплекс будівель і споруд №11, будинок 1

4 ознаки хорошого продуктового складу

4 ознаки хорошого продуктового складу

Успішне зберігання продуктових товарів на складі - одна зі складових бізнес-процесу, що прямо впливає на продажі. Продукти - товар швидкопсувний. Тому склад повинен відповідати всім вимогам до складських приміщень. Далеко не завжди компанія, що надає складські послуги, або саме підприємство відповідають за якість зберігання товарів.  

Пропонуємо 4 ознаки хорошого продуктового складу:

1. Температурні умови відповідають нормам. Для продуктового складу - це, мабуть, найважливіше умова. Фахівці повинні знати, як правильно зберігати продукти харчування, яким чином контролювати їх збереження, який режим температури та інші умови зберігання найбільш підходящі для того чи іншого вантажу. Компанія "АКРІС ЛОГІСТИК" має сухі склади, холодильні склади глибокої заморозки для швидкопсувних товарів і приміщення для зберігання продуктів в звичайному режимі.

2. На складі є необхідне сучасне обладнання . Сучасне, тому що світ змінюється. Технології теж не стоять на місці. І якщо колись вистачало найняти охоронця для збереження вантажу, то сьогодні без камер спостереження не обійтися. Наші холодильні склади для продуктів харчування обладнані:

  • ультразвукової системою захисту від гризунів;
  • портативними камерами відео-спостереження;
  • стелажами, на яких можна розмістити як звичайні дерев'яні, так і европоддони;
  • системою провітрювання та контролю температури;
  • системою оповіщення про пожежу та її гасіння;

3. Робота персоналу організована і контрольована . Особливо на великих складських комплексах. Добре, якщо співробітники навчені взаємодіяти один з одним, а матеріальну відповідальність несе одна-дві людини. У нас працюють співробітники з багаторічним досвідом роботи, які за цей час відмінно спрацювалися. Це дозволяє нам працювати швидко, ефективно і злагоджено.

4. Співробітники складу планують процеси і складають звіти. Будь-яка діяльність потребує плануванні, і складська - не виняток. Якщо керівництво складу відповідально працює, проблем з цим не буде.

Часто бувають випадки: привезли продукти на склад, а комірники не в курсі. У поспіху змушені десь ставити, якось розташовувати. Не менш важливо складати звіти: хто, коли і скільки товару привіз, упакував, відвантажив і т.д. Постачальники бачать точні дані по складських послуг, а в разі виникнення проблеми можна швидко відстежити, на якому етапі це сталося і хто був відповідав за результат.

Іноді вантажівку ще не розмитнили, а дані вже занесли в комп'ютер. З'явилася проблема і вантажівка простояла на митниці тиждень. Дані не збігаються. Співробітники «АКРІС ЛОГІСТИК» грамотно планують роботу і завжди знають, скільки вільного місця на складі. Також своєчасно робимо звіти. Завдяки цьому одночасно обслуговуємо не один десяток постачальників і утримуємо в ідеальному порядку тисячі партій продуктових товарів.

Є ще багато характеристик, за якими можна судити про те, хороший склад чи ні. Ми описали основні, найбільш важливі з них. Звертайтеся в компанію"АКРІС ЛОГІСТИК". Ми подбаємо про Ваш товар.